VODA FÓRUM 2022
27. 4. 2022

Pozvánka na konferenci VODA FÓRUM 2022

SOVAK ČR Vás srdečně zve na 2. ročník odborné vodohospodářské konference VODA FÓRUM, který proběhne ve dnech 31. 5.–1. 6. 2022 v Hotelu Zámek Valeč u Hrotovic.

Konference je zaměřena na představení technických či technologických novinek a zajímavých produktů z celého oboru vodovodů a kanalizací, např. z oblasti úpraven vody, včetně jejich intenzifikace, řešení úniků vody, digitalizace ve vodárenství, SW aplikací pro zpracování technických dat, smart meteringu, úspor ve spotřebě vody a dále  v oblasti výstavby a provozu stok, bezvýkopových technologií, využití fotovoltaických zdrojů energie ve vodohospodářských společnostech, vyhodnocení membránových ČOV, nakládání s kalem a dalších oblastí.

Program konference, který obsahuje 30 přednášek, je určen především managementu a technickým specialistům vodohospodářských společností. V přilehlých prostorách přednáškových sálů představí své výrobky, technologie a služby na 33 dodavatelských firem.

Závaznou přihlášku je zapotřebí odeslat nejpozději do 13. 5. 2022 na e-mail doudova@sovak.cz. Pozvánku včetně podrobného programu a přihlášku ve formátu interaktivního PDF naleznete v Kalendáři akcí u akce VODA FÓRUM.

Těšíme se s Vámi na viděnou na konferenci VODA FÓRUM! 

VODA FÓRUM 2022